Me Familia Photoblog!

By: Akma MrsSLuRp

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Monday, 31-Dec-2007 05:52 Email | Share | | Bookmark
Happy New Year

lil lady I
Dude AJ
us
View all 18 photos...


....countdown...we left 2007...welcome 2008 !!..
Semoga next year akan memberikan lebih kebahagian,kesihatan,kegembiraan,dimurahkan rezeki & lebih beerti serta diberkati oleh Nya...aminnnnnn

------------------------------------------------------------------------------------------

New Year Celebration..!
Where : TGIF, Curve
Who's : Us, Ms.M & Mr.F, Ms.J & Mr.G wif Lil lady I, Ms.D & Mr.H, Ms & Mr.A wif Dude AJ..
Time : 8 pm till new year countdown!

More pict pls visit My Flickr sbbnyer mama pun dah naik mls upload here byk2 kali tp x bole go thru..




Wednesday, 26-Dec-2007 03:32 Email | Share | | Bookmark
S'pore Revisited

1st stop..
 
 
View all 25 photos...


Modus operandi mau jln2 tgk keadaan yg hiruk pikuk di kota singa...mmg sgt pack + crowded gler dis christmas eve celebration anywhere tau! huhhuuhu
Mmg bila time camgini apa lg kan..mood sale sana sini..tp FYI sale nyer x le semeriah or se cheaper mid yr sale tau! tp still lower la kalo nak compare ngn duit kita...so kalo dah convert pun still murah sket..

tp kalo u ols tanya x ade pun yg jd habuan mama...tp mama smpat jgk beli a pair of c*o*s shoe .. sbb kalo beli kat mesia mhl sket + dah xde size dah!..<almaklum kaki x brape nak beso x pdn ngn bdn!hahahah > so kalo mau kene tunggu next trip nyer stock yg x smpai2 lg!..jd mama belilah kat kota singa nih..

But yg penting skali dpt bwk members makan hangin smbil jln2 memborong menghabiskan duit...sbb diorg x familiar dis area..heheh..tp yg teror as usual abie lah kan...so we all tinggalkan kete kat park hotel...n jln2 all da way sume tempat naik MRT ala2 LRT kita lah...sbb kat sini sgt tidak sesuai mmbawa kereta sbb jln yg amats jem,susah mau parking + rate parking yg sgt expensive..!! so all da day kitorng jln2 turun naik MRT laa....so u ols enjoice the pict ya..


ps : Today...Happy 2 Years & 10 Month to Big Sista - Ellyssa


Thursday, 20-Dec-2007 04:18 Email | Share | | Bookmark
Aidil Adha

pg raya tidolah lps siap..
then bila wakeup..
we ols sefamily
View all 25 photos...


Dis yr raya aidil adha we ols sefamily celebrate kat JB's...sbbnyer kali nih abie bole cuti panjang...kalo x jgn haraplah kan..so we ols balik awal dr 18hb until 23hb...lama kan.. dah mcm balik raya aidilfitri plaks...hehehhehe
and dis time baru smpat nak capt pict we ols sefamily...look bb elda now can smile when facing da camera...
ps : more to come....trip to s'pore


Monday, 17-Dec-2007 04:12 Email | Share | | Bookmark
Finally - The games its OVER!!

 
 

Finally..
Mama sungguh berpuas hati dengan hasil kerja & tungkus lumus mama membalun pin-pin di lane...so x rugi rasanyer buang masa duk di lane dr pagi smpai ke mlm dr awal bln lagiiii....and the result is...
WE ARE THE CHAMPION FOR PSKK 2007 hehehhee
And for the "habuan" yang kami terima pun sgttttttt memuaskan hatiiiii!! yahoooooooooooooooooo!! and sudah tentulahkan....my 2 angels pun dpt tempias nyerrrrrr!!


Next year...mama akan terusan membolingggg lagiiiiiiiiiiiiii!!!


Friday, 7-Dec-2007 05:11 Email | Share | | Bookmark
My Day

 
my surprise bday cake-marble cheese!


Quote:
Dipetik dr hasil nukilan seorg insan...
Jadikanlah ulang tahun kelahiran sebagai satu titik tolak untuk muhasabah diri...as Apa yang di cari dalam hidup ini? Apa tujuan hidup kita/ apa tujuan kita dihidupkan? jika hanya meneliti ayat 56 surah azZariyat, - inna khalaqnaljinna wal intsa illa liya'budun - apakah makna ibadah disitu? Sudahkah di isi dgn aktiviti pengisian agama seperti menghadiri kelas-kelas/majlis agama untuk menambah ilmu?
Ulangtahun kelahiran wajar disambut dengan syukur sebagai bukti kesyukuran kita akan umur yang dikurnia Allah. Akan tetapi, perlu juga diingat bahawa umur adalah pinjaman. Sang Pemilik boleh mengambil balik 'barang' pinjamannya tanpa perlu sakit. Bila ajal menjemput, maka matilah manusia. Justeru, jadikanlah ulangtahun kelahiran ini sebagai trigger point untuk memikirkan hal ini, kerana kematian boleh mendatangi kita dimana sahaja, dan adakalanya tanpa peringatan awal.

Wassalam..


ps : i'm getting older huh *sigh*
thanks to ols my fren & relatives for da wish...
and a special thanks 4 my beloved "B" for da luvly wish, SURPRISE!! & gift...u really make my day!



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net