Me Familia Photoblog!

By: Akma MrsSLuRp

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 13-Nov-2007 02:58 Email | Share | | Bookmark
cheeky faces of me!

 
 
 
View all 11 photos...


ps : mama in buzy bee mode again...(campuq sume benda...+ minus emosi x tentu arahhhh!! )
xtau psl apa tp udah thp maxxxx nih! + penyakit "M" pun dah melanda...
mybe i need some "rest & holiday"...huhuhu
so u ols enjoice ngn pict bb elda nih ehh...
she's realy make me smile..n smileeeee when look her faces....


Monday, 5-Nov-2007 02:58 Email | Share | | Bookmark
5 Months Old!

 


Happy 5 mos my lil' dearie..


Monday, 29-Oct-2007 03:20 Email | Share | | Bookmark
Hectic Weekend

Layout by layoutgoddes-http://ameer-isyraf.fotopages.com/

i'm off to a hectic weekend..vley??
smpaikan mama terlupa yg big sista lyssa dah pun 2 Years and 8 Months

& may bad jgk sbb duk kalut sume benda smpaikan lupa bateri camera dah kong!!
So xdpt ler capt sume open house + besday iman's memories...

Quote:
Nak tolong promo jgk!


Anyway rasa geram + marah sume pun ade!!...tp tatau nak buat camner dah!! sbbnyer mama dah double confirm nak join BIG gath on 3rd nih...but then..last minute notice mama terpaksa cancell due to my last class on da same date yg mama kene attend!!
Even lst saturday mama puas pujuk my Prof suh cancell class..vleyy?? tp jwpnnyer its up to me lahh! kalo mama x attend means minus 20% dr final marks!! iskhhhhhh!! so my Prof tetapppppp dgn keputusan muktamadnyer itu... *grrrrrr*
So bila mama discuss ngn abie...katanyer apa nak buatkan, takde rezeki...
Maka dgn sedihnyer mama x dpt ler nak bramah mesra ngan other momies kan..

So for u ols yg interested to join? do visit this FP for more information ok -> The BIG raya gathering


ps : mama in busy bee/study mode + work out for diet...DIET !! vley??


Tuesday, 23-Oct-2007 05:25 Email | Share | | Bookmark
Keriangan Aidilfitri 2007

kat KL-pose pepagi lg!
smile apa pesen mama tatau..
nih konon mcm org angkat takbir nak smayang
View all 48 photos...


Ringkasan perjalanannya begini..
Raya Pertama..
Bertolak dari KL to JB jln x jem pun..cume byk kete aje..agaknyer coz highway dah bukak lebar jln jd 3 lane kan..hehehe so kami bertolak dr KL trus ke Pontian..while my PIL trus ke sana jgk..tp dis time x tido kat pontian..so ari tuh jgk balik Tmn Perling-PIL kat JB..
Raya ke 2 - 3 ..
pepagi lg kami anak branak sefamily sume bertolak dari JB ke Melaka...konvoi 4 biji kete..trus smpai sana braya umah sdara mara...coverlah 2 days kat sana..so on da way balik dari melaka singgah Kluang & Simpang Renggam braya jgk..then lps isyak baru gerak balik JB..
Raya ke 4-5..
Kami on & off duk kat umah...sbb nyer duk berjln umah jiran2 + sahabat handai abie kat area JB..
Raya ke 6..
Pagi kitorang ke Pontian balik sbbnyer masa 1st day tuh x dpt jmpa "atok" abie sbbnyer dah dibawa oleh org ke tempat lain..so return back jmpa..
Raya ke 7-9..
Kami masih di JB lagi...duk plun raya mana2 yg blum habis cover lg...
Raya ke 10..
Balik KL dah!!



Dis yer raya mama rasa plg meriah & sgt-sgt...sbb ade bb elda..tp dier x pandai & x phm apa pun kan..but she's really happy ..sbbnyer ngan ramai org yg melayan mengagah sume bagai..dier duk sengeh memanjang...+ siang mlm tido sat-sat aje...nak mintak org pegang!! pastu mama prasan yg bb dah mule tunjukkan skill ala-ala big sista dier lah...bila letak dier golek2 mulut nyer sama naik jerk meriah mcm bersembang ngn org...tp bahasa bb lah kan!


Looking thru dis big sista lyssa...nih dah bole bayang lah kan keletahnyer, main ,berjln sana sini..+ ngn "mulut" dier yang dah mcm org tua tuh...sume org yg dier jmpa dier akan slm n say "samat ari raya maap zahir batin!"...so dis time raya dierlah yg paling eppy thp maxxxxx.... nak plak pandai dah kira det raya tau!..siap warn mama suh simpankan jgn guna plak! Pastu yg beshnyer dier mrata lah abih sume ceruk rantau berjln..smpaikan dah balik KL pun duk sebut jomlah kita g raya!! jommm laaa...jommlaaaa so insyaallah lps nih turn round umah family members kat KL lah plak kan...ekekkeke


Rasanyer itu jerklah ceritera raya kami buat kali ini...Sekian & Selamat sudah...kejap jerk kan raya berlalu..


Wednesday, 17-Oct-2007 11:22 Email | Share | | Bookmark
raya family photo : 4 of us!

 


ps : nih mama letak for intro dulu ehh...later mama hapdet yg lain nyer...


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net