Me Familia Photoblog!

By: Akma MrsSLuRp

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-May-2008 03:21 Email | Share | | Bookmark
on hiatus!


* pict skadar hiasan & other updated on my LO click here

Sorry ye ols...lately nih mama mmg bz...sbbnya biasalah dah msuk half year kan...jgn kata bz psl keje...but mcm2 lglah yg nak kene buat....so mmg lah byk koleksi pict yg rasanya mama x berhapdet kalo nak ltk kat sini kan...just few of them je yg mama smpat nak share to u ols...ekekekek

Like dis weekend mama bz dgn my bowl training...sbbnya dis sunday night mama ade selection game for HQ-EPF kat Endah Prade & continue dgn monday big tournament "PUSPANITA Kebangsaan" yg akan berlangsung di Alamanda,Putrajaya..so mama will be on leave on dat day...& will continue on big tournament handle by kementerian, bdn2 kerajaan & etc...huhuhu sume pun BIG kan!

Bout my kiddos, alhamdulillah diorg sihat2 belaka...nak2 si adik yg mama tgk mkin bOlat aje kan..mmg gerammmm le...hari2 balik keje mama gomol2 dier... pantang nmpak mkn laju je dier capai..ekekekek & yess next month will be her BIG day kan...tp rasanya mcm her big sis lah kan...xde big party for age 1 & 2...so mybe just a small celebration between us... so adik kene tunggu 3 yrs dulu then insyaallah mama will arrange a BIG party like her sis okeh itupun kene tunggu kelulusan menteri kewangan le kan...ye x abie??

So guys...do enjoy your weekend ya!! me back on my schedule....opsss...wish me luck ya!
and..TO ALL BEAUTIFUL MUMs,MUMs TO BE in this world...: Happy Mother's Day




Wednesday, 23-Apr-2008 08:29 Email | Share | | Bookmark
lil updated - my kiddos

 
 
 
View all 18 photos...

i'm so sorry sbb mama been lazy few weeks nih...myk keje lorrr...
+ mama tgh buat kerja tangan yg mkin keras nih utk my BIL wedding on jun...so dis latest pict yg mama dpt amek while mama play wif brand new in hand camie..ekekke so my girls ply wif her cousin car..

Seronok sangat bila sesekali lepaskan my kiddos nih kuar jln2 depan umah..sbbnya umah sndiri xdak laman kan.. at least kita yang tengok ni pun boleh tumpang happy.....
Tp nnti jgn bila beso bwk kete laju2 plak kang...haruuuu plak...tp kalo nak main kat litar mama will bring along..ahaks....hehehe!


mmg big sista nmpak sgt happy lah kan...sbb slalu dier kata boring lah main sorang2 kat umah biarpun toys melambaks kan...sbb katanya bibik x besh lah main...& adik kecit lg x bole geng!

so abie ...apalg.. will buy dis car for ur kiddos jgk kan?!


& adik pun nmpak best je duk dlm car nih kan...
ps : today my elda's is 11 mos olready...huhuu how time flies kan...dah beso dah bb mama kan..


Tuesday, 22-Apr-2008 06:46 Email | Share | | Bookmark
Full Entry : Ellyssa's 3rd B'day Party!

vanue
goodies
the cake
View all 102 photos...

*photo courtesy from mak hana....sorry ehh mak cilok preview nih sbb mak mls nak buat lain bole!

Finally mama berjaya mengupload pict for lyssa's b'day party...hehehe sbbnya mama baru je dpt amek cd from my 2 photog of da day kan.. pastu ngn FP yg kead nya amat bengongs nih...sgt lembabs nak mengupload + error sume bagai....akhirnyaaaaaa!!

Thank you so much azza & radie (filla hubs)! u really make my day it's was last minute notice utk u ols berdua tolong cover kan party nih kan...but the outcome sgt cantik semua gambar! sungguh puas hati! ellyssa tgk gambar2 ni pun dok sibuk mulut dia ckp ishh iskhhh kakak cantik lah ma kan! cantiknyerrrr...!!



Thanks a zillion to all mommies fp yg dtg memeriahkan majlis disamping families, kenkawan mama & abie, kalo tidak harus tak berserilah majlis kami, tanpa photog takde la gambaq cun-cun utk kenangan kami, tanpa guest semua tak meriah la party kami dengan kanak2 dan hadiah yg best2 jugak + warna warni pakaian & accesories, dan yg sporting dtg ikut cartoon theme dan tanpa abie & ellyssa (main sponcership ) takde la party yg best ini untuk diraikan. terima kasih semua.. ... i'm sooooo happy!!



ps : nih sbnrnya x smpai sparuh pun gambo dr 300++ yg pict yg mama dpt from my 2 photog...so kalo nak hapload sume haruslah kaedahnya 2minggu siang malam kut baru abis...so mama rasa dis all enought utk tatapan u ols yg x dpt hadir..the rest nnti mama personal mail to u ols utk pict2 yang cuns ehh... & so sorry sbb mama x pandai nak menceritakan semula kead ...so tuh sbb ade pict yg xde caption..ekekek btw i'm speechless


Tuesday, 15-Apr-2008 02:47 Email | Share | | Bookmark
JTM Family Day 2008

our day 2008
goodies bag sponsor by BI,MISC,VADS etc..
big sista at the reg.counter
View all 30 photos...


Date : 12 April 2008
Vanue : Taman Desa Waterpark
Time : 8.30 am ---- sampai close
Theme : Apple Green



ps : sorry ye ols..sbbnya mama masih lum berkesempatan nak hapdet on lyssa's b'day celebration..w/pun mama dah created LO for dat! tp mama perlu jmpa filla & mummy azza utk amek cd yg diorg cover...sbbnya kan mama x pegang langsung camera dat day kan...so kene wait lah ye ols..nnti bila mama dah amek cd mama hapdet full version ehh...


Tuesday, 8-Apr-2008 07:21 Email | Share | | Bookmark
Preview : Birthday Girl


My forever cheekier girl! ----> birthday girl yang cute & sweet kan?
thank you so much to my photog of da day for dis lovely photo!...

Anyway have a good weekend everyone,
Tomorrow we have a FAMILY DAY ---> mama's IT dept at Desa Waterpark....wish me luck ya ols...manatau rezeki my kiddos kan..bole dpt BIG prizes !! ekekeke yahooooooooo have fun!


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net