Me Familia Photoblog!

By: Akma MrsSLuRp

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 7-Apr-2008 01:09 Email | Share | | Bookmark
Thank you!



Alhamdulillah.....

Mama, abie, Ellyssa & Elda nak ucapkan ribuan terima kasih kat semua mommies fp & frens yg dtg besday party ellyssa sabtu lepas. Hujan2 pun sudi dtg! Terima kasih utk hadiah yg best semua. Mama sekeluarga nak mohon maaf kalau ada yg terkurang selesa or else mcm x brape cukup kaki tangan nak melayan kan..esp yg dtg awal2 majlis kene tunggu kami siapkan sume food dulu...ekekkee Sori sgt2.

Byk gak kurang party ni due tu mcm2 dugaan termasuk mama yg 1st time organize buat party cam nih kan...Hampes! Semua jd kelam kabut dibuatnya...

btw THANK YOU and THANK YOU and THANK YOU!

Pls visit other mommies yg dah upload dulu...hana,kent,leezsa or kene tunggu photog of da day x bz dulu wokey...sbbnya mama langsung x dpt pegang camera
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Salam Takziah buat Erna di atas pemergian arwah suami tercinta dalam suatu kejadian kemalangan jalan raya pada hari sabtu yang sama... Marilah kita bertafakur dan mensedekahkan surah Al-Fatihah buat arwah, semoga Erna tabah mengharungi dugaan Yang Maha Esa ini. Sesungguhnya, Allah s.w.t. yang Maha Mengetahui setiap kejadian itu..

Pengumuman:
Sebuah tabung untuk 2F bakal dilancarkan bagi meringankan beban Erna sekeluarga, bagi yang berminat untuk menyumbang, anda boleh menghubungi Puan Azza @ azzaliza@gmail.com untuk maklumat selanjutnya. Harap maklum.

Terima kasih di atas keprihatinan anda....


Friday, 4-Apr-2008 02:28 Email | Share | | Bookmark
04.04 - 4th Anniversary



It's our 4th year together officially as husband and wife (yeayyyy! ), eventho the relationship between us as a fren is more than 5 yrs ....and I'm just blessed to find the other half of me (though we met through the craziness of cyber world, but everything did turn out good)......

.....you are just so wonderful in every way.....and will always be....i L.O.V.E. you....my lovely holly moley hubby..... thanks for ur surprise
..it's our special day....and it couldn't be any sweeter than sharing all the love with those around us......thank you for all the wishes! you guys are just so sweet! *blushing*




Monday, 31-Mar-2008 15:16 Email | Share | | Bookmark
too lazy


LO tiada kene mengena dgn entry...ekekke just to make me feel better!

There’re many things to share and to write in here and yet so little time in a day... same ol’ same ol’ huh! In other words, am too lazy to update. That is what am tryin’ to tell ya hehehe... Miss u ols…or else i'll c u when i c u..hopefully dis coming saturday event will goes smothly & blast!! aminnnnnnnn

For those who cant' make it on dat day....layan this gallery okeh




Friday, 21-Mar-2008 01:46 Email | Share | | Bookmark
Invitation : Ellyssa's 3rd Birthday Party

********
note: LO by layoutgoddes
ps: special thanks to zatul ummi ameer sbb designkan invitation kat atas


alhamdulillah ada rezeki ellyssa bleh la buat besday party kat KL plak kali nih!
(ingat takmau buat dah...tp sbb nak memenuhi permintaan "cik puan" punya besday kan and bolelah mama jmput kwn2 memeriahkan majlis...w/pun thn sblm nih pernah plan tp x kesampaian kan... and now it's more meaningfull to my lyssa sbb dier dah mengerti apa tuh "besday" kan..!! ekekke )

email dah send for those yg mama ada email add la.. kalau tak dapat email sila bgtau kat mama okeh kot-kotlah mama terlupa ada tertinggal sapa2 yg belum mama invited bagitaulah..party ni pun simple jer cake cutting taktau pukul berapa..?! kalau ramai dah org kita start lah mommies & kengkawan yg dah confirm nnt mama letak nama kat bawah ni yer
Quote:
confirmed attendance (29/03/08)
1. Aina,Yaya - Kurnia & co
2. Maya - Mas & co
3. Batrisyia,Aliesyia - haida & co (dah betul kan? )
4. Ca - Mira & co
5. Daniel,Dania - Raz & co
6. Haziq,Hazim - Liza & co
7. Arisha,Ariana - Syikin & co
8. Adam - Faez & co
9. Anas - Hana & co
10. Iman - Lyana & co
11. Ameer - Zatul & co
12. Nadiah,Danish - Kent & co
13. Lya,Laily - cak & co
14. Adam - Leezsa
15. Arissa - Faizah & co
16. Aidan,Adnan - Dotty & co
17. Rae' - Meen & co ---> (ehh poms..aku kompomkan jgk! )
18. Zara - Ein & co
19. Kasih - Filla & co
20. Adam,Khadija - Jiji & co
21. Arissa,Aqeel - Oja & co
22. Jayniell - Ayein & co
23. Daanish,Nabeel - Fynn & co

.....another family to come....


so, mcm biasa sila confirm ngn mama kalau bleh mai sbb nk reserve mknanan kan.. before 29th March 2008...email me mrsslurp@gmail.com or sms 012-2676002

Remember : Pls be there in DISNEY CARTOON CHARACTER !! see u thereeee..!
for map click here


Tuesday, 18-Mar-2008 04:10 Email | Share | | Bookmark
buzy & restless

 
* working on IT Architecture Standard Document & IT KPI's 2008 !

* Currently reading ------> The IT Management Referrence Guide Book

* training mode for "Futsal" ---->EPF Tournament dis coming saturday!

* preparing the "things" for next month celebration...hehehe!
...invitation is otw guys...! phewwwwww!

* craving for jco donutttttt! help! help!

* so later laaa....mama hapdet pict my kiddos okeh!


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net