Me Familia Photoblog!


My name: Akma MrsSLuRp
My Fotopage: http://mrsakma.fotopages.com/
About me: Akma a.k.a wh|TeRoSe` a.k.a adEk a.k.a Baby(call frm hubby) a.k.a As 4 nOW MrS SluRp.. ~ juz dO wat i beLievE N i duN giVe a dAmN if peOpLe waNnA aCcEpt me oR nOt......i cOnSiDer mySeLf as TaLkaTivE, SpOrtY, LoViNg, sWeEt..AhaKs, HumBLe, FrEnLy, ....&... i May sOunD aRrogaNt bUt sOmEOnE sAiD tO me.....4 da 1st TimE mY fAcE loOks LikE a MiSs M`siA02 & mOsT FamiLiaR dRamA aCToRs...~ & dA MOsT ImpOrTant Th|nGs In MyLiFe..iSsss i`Ve AlreaDy mEt a cOupLe of MinE....SLuRp and baBy EllySsa....:p~
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D40
Nikon
Friends:
LyNN MuMMy NiNi
Latest entry:After 3 years.. im back...
hahaha.. gara-gara lupa password.. View this Fotopage entry
faizah ahmad
Latest entry:First Solid
View this Fotopage entry
tantrum!! tak cukup semangkuk!
flower me
Latest entry:mix pics
View this Fotopage entry
HoNey aBi
Latest entry:Cuti-cuti Cameron Highland @ 14th - 16th March 2011
View this Fotopage entry
Wan Ameer Haziq
Latest entry:Paintball @ Dusun Ali King
cant wait to repeat again .. View this Fotopage entry
M and F Plus Three
Latest entry:Adam's 6th Lego Birthday Party
more photos: http://mommygoneartsy.blogspot.com(Mommy Gone Artsy) View this Fotopage entry
azlee samad WEDDING PHOTOGRAPHER
Latest entry:Me & My Facebook......
My Facebook : http://www.facebook.com/AzleeSamadPhotography View this Fotopage entry
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
Radziah Ahmad
Latest entry:Latest pic of US
dah lama tak update tentang diri aku dlm fotopage...rupanya masih ada yg mengikuti diri ku dan family. Siap tanya nape tak update Fotopage....sorry ye...dah lama tak jenguk FP....asyik kusyuk ngan FB (Facebook). Member tu plak tak pakai FB...so aku taknak kecewakan kawan yg sentiasa mengikuti perkembangan ku so aku Update few pic. So kalau nak add aku kt FB cari aku guna "Azie Rad" @ email alexazie@hotmail.com sure jumpa aku nnt. Blog pun dah slow skang...heheehe. Sorry ye. Nanti aku update. Skang ni sibuk... View this Fotopage entry
nur damia afrina
Latest entry:Activated
Lamanya x upload gambaq dlm fotopages nih....drp bertiga now,dah jadik berempat dah pun..hahaha nk start upload pix baby la sket2 buat kenangan dlm fp nih.... Damia dah dpt adik last year, bb girl jugak...namanya Nur Dania Alisya...masa newborn...uiyooo..manyak tembam wooo....lahir kat Pusat Rawatan Islam Az-Zahrah,Bandar Baru Bangi.Lahir 25.5.2009 beratnyer....3.76kg...mak aihh...pipi bulat jer...tp tu masa baru lahir la.... La nih dah x bulat dah ponnn.... okay,letak ja la gambaq2 yg ada dulu...... View this Fotopage entry
zully sham
Latest entry:ice breaking!!!!!!
salam semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...lama sungguh....mama tak updates FP..sawang teruk benorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...ada lagik ka yg mengikuti my FP..hehheh..i miss banyak kawan2 FP nih....lama snagat tak masuk FP kawan2 n especially asma..mummy imman n lana ..from pennag....rindunyaaaaaaaaaaaa actually anak2 dah besar semuanya..ehhehe..hariz dah 6 years, hadif 5 years n nuha dah 2tahun..n insyaallah our fourth dhia will be deliver by 10.8.2010 View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
MiMie de SaLMi
Latest entry::: Happy New Year '10 ::
Our Xmas holidays in Whinfell Forest, Cumbria marked as our most memorable and unforgetable holiday for yr 2009. I hope one day, we could come again to this such beautiful place. Quoted from WestLife song..." we had joy...we had fun.. I wish both we could be there "..InsyaAllah, maybe Arissa or Aydin will bring back mummy & daddy to this wonderful place ..one fine day. To all : H A P P Y N E W Y E A R ! View this Fotopage entry
Ibu YasminDanishIrfan
Latest entry:Zoo Trip & Santai2 @home
Zoo Trip Kakak & Abang only Irfan too small to follow :P Ada geng kat belakang LOL Yasmin biasa ler...aksi2 modeling memang tak dapat dipisahkan :-D lari sana...lari sini...nasib kakak & abang aje, if Irfan pun dah pandai lari....alamat kurus ibu & ayah LOL ini budak kecik banyak notty :get_you: anak sape lah nih!!! Talk to the hand!!! masing2 dah penat... Anda berani??...entah genetik sape lah yg yasmin dapat...ibu & ayah mmg tak gemar itu binatang!!! Santai-s... View this Fotopage entry
bEe Apis
Latest entry:MiQa dalam .......
View this Fotopage entry
tembamnyer anak mama nih!
Ibu DinaHariz
Latest entry:3rd day raya..
raya ke-3 baru ktrg balik ke umah tok abah, alor setar.. since da nama pon raya ke-3 kan..so da xde laa edisi anak2 pakai baju2 melayu/kurung bagai kan..kekeke.. raya kali nih mmg sungguh btuah sbb kebetulan abah ada kene sambung keje/ostesen kt alor star..so kebetulan laa jgk umah tok abah kt alo star..so sejarah kali nih..ktrg dpt blk cuti raya selama 8 ari kt umah tok abah since 3rd raya..nyeh3x.. mmg bestt bangettt..nak2 sbb ibu boleh melantak makanan peberettt ibu sepuasssss hati kat alor star... View this Fotopage entry
hantu kak limah
Latest entry:aidilfitri 1430H (2009M) mixed entry on RAYA !!!!
hah....! ! http://norwaninorwi.fotopages.com(norwani) & http://ita-razif.fotopages.com(noradnita).... ni aku dah update dah ni.... !!!! mentang2 la kowang dah UP entry RAYA...kowang Push aku yea.... kowang kan geng FP tegar.... camera canggih2.... harus ler cepat kena update ! cam aku yg low profile ni.... rileks jer... xyah kalut2.... 4tahun skali baru hapdet pon xpa...tetap DIva gaks ! :-D yea....1 syawal, kami beraya d taiping...spt tahun2 sudah.... x yah gaduh2 laki bini nak balik... View this Fotopage entry
..daNi pon sama...sapai x mo turun...
ima smith
Latest entry:~ Halloween Craft with Sammy and Sofea ~
This Halloween's project by Sammy and Sofea. Candy bag for "trick or treat" Black (Sammy) and Orange (Sofea) More pics of "trick or treat" click here >> http://caribbean.fotopages.com/?entry=1946550&back=http://caribbean.fotopages.com/?page=0 View this Fotopage entry
Noughty MILO...he...he...
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
SHARIFAH SHEREEN
Latest entry:KENGKAWAN SEMUA....
UMI LA NI AKTIF DENGAN FACEBOOK....FOTOPAGES NI DAH SLOW SKIT..KALAU NAK TENGOK GAMBAR2...ADD LA UMI KAT FACEBOOK.....FOTOPAGES NI JARANG2 NAK UPLOAD....SEKALI SEKALA JE... View this Fotopage entry
Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza
Latest entry:Backdated Entry-JANUARY - JULY 2009
Lama giler mommy tak update fp..skang guna fb lagi senang, tapi tu pon mommy tak update sangat....InsyaAllah lepas ni mommy akan cuba update fp selalu & melawat kawan2 yang lain...hehhee...masa january ni mommy baru 6-7 bulan preggy.bawa budak2 jalan-jalan ke genting. FEBRUARY kami ikut papa outstation ke Johor & terus jalan-jalan di Singapore.Pergi melawat Taman burung , Singapore Flyer & Sentosa Island. View this Fotopage entry
halimatul liza
Latest entry:Adik Lagi..
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik :-D View this Fotopage entry
ieyta samsuddin
Latest entry::: update ~ 8/7/09 ::
lamanya tak update cerita anak2 bujang momma ni kan.. momma bz sgt lately, dgn audit ISO lagi, ke arah persijilan 5S lagi, student baru masuk, semester baru pun dah mula.. macam2 perkara yg membzkan.. tapi momma selit2 jugalah gambar2 anak bujang ni.. dan our new bundle of joy "Muhammad Aisy Qayyum".. actually aisy ni anak kedua my sister.. lahir pada 03/06/09 yang lalu.. ada jugalah gambar2 anak2 buah momma selit2kan juga kat entry ni ya.. layan je la.. ehehe.. View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
Mama n Papa
Latest entry:FatinHumaira's 1st Birthday Bash - Polka Dot
Our lil' girl has just turned 1 and we celebrated her with pretty dots! View this Fotopage entry
ibu aqil azhad azizi
Latest entry:LO by Azniza =)
for detail -----> http://azniza81.fotopages.com View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
DELIA ZAKI
Latest entry:UNIVERSAL STUDIOS, ORLANDO FLORIDA!
We left VA around 3pm I think on the 21st of Dec 09 and reached Orlando, FL only at 6.30am on the 22nd of Dec 09!!! long longgggg journey! had to make sure Dzyad had enuff dvds to last him throughout the journey and Hareth had enuff PSP games! We only stop for gas and a quick bite in Savannah, Georgia (tpt tu penuh pak tam & mak tams!!!) and stop for like 30 minutes shut eye and Zaki continued driving all the way to Orlando! Once we reached Best Western, Kissimmee...we opt for early check in whereby w... View this Fotopage entry
mama DnD
Latest entry:Fliptech celebration of learning 2009
@qdees BU danish sorang je tamoh pakai unipom pasal dia mmg tamoh pakai...kecek2 dh demand erk... View this Fotopage entry
Kay Hamie
Latest entry:Di Kota Keriangan ;)
View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
wan H hanifa
Latest entry:Gunung Bujang Melaka,Kampar Perak
View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
ekin chubby
Latest entry:HARI KELUARGA KOPKASTAM, SUNWAY LAGOON - 31HB MEI 09
View this Fotopage entry
credits to paten
azmi ali
Latest entry:Merentasi sempadan ke Shenzhen, China dan hari terakhir di HK
Ini entry terakhir sepanjang pengembaraan kami di HK. Pada hari ke tiga kami di HK tiada sebarang perancangan disebelah pagi. Kesempatan itu kami bangun agak lewat. Tp tak lewat manapun, kul 10 pagi kami dah bersiap. Kami terus packing barang siap-siap sebab hari ini kami akan meninggalkan HK untuk memasuki sempadan bagi membolehkan kami kemasuki Shenzhen, China. Oleh kerana visa kami hanya boleh di collect pukul 2 petang, jadi kami habiskan masa merayau2 di sekitar Tsim Sha Shui. Oleh kerana dah 2 hari ... View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
Nor Sharizad Zainal Abidin
Latest entry:Family Day At Bukit Tinggi
View this Fotopage entry
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
norlie lieza
Latest entry:Pre FPKids Family Day Out 2009
We had a meeting with CADC MPSJ last weekend, and the venue photos have been captured and shown herewith. For those parents who have not register for this event, you are very much welcome to join at only RM10 participation fee per family. Some info bout the xtvt, it has been co-organized with CADC 3C Complex MPSJ Sunway, this year. The event will be held at 3C Complex, on 16th May 2009 9 a.m. - 12 noon there. Sponsored by Siti Ruzaimah Photography, CADC, Pa&Ma, Bake Freshly (Anna), and My Fotozone (A... View this Fotopage entry
riniy farisz
Latest entry:::Our New Bundle Of Joy::
Introducing....Aisy Nadeem bin Mohamad Faris. Safely delivered on the 4th of February 2009 at 8.25 am, Pusat Perubatan Islam Az-zahrah, Bangi. Weight : 3.1 kg. Alhamdulillah, skang ni mami n baby sihat walafiat. Aisy ni dilahirkan secara c-sect sebab dia breech..dr 7 bln smpla da 37 weeks dlm perut mami dia xmo pusing2 kepala ke bawah. So end up, Dr soh c-sect jek. Pasrah jek la.. View this Fotopage entry
Sharifah Sharliza
Latest entry:Haziq ber Taekwando la plakk..
INi la keja ummi or ayah every Sunday at 4pm kat skul haziq.. kami wajib kena teman smp kelas taekwando ni abeh selama sejam setengah.... lama2 kami yg pandai dok hiak hiak :-D :-D .. haziq suka sgt laa sat sat dia pektis .. hiakk hiaak.. caiyokk semua ada :-D .. kami yg debor bila dpt tau exam taekwando bulan mac nih.. $-) $-) boleh ka haziq pass nih? minta2 dpt tukaq talipinggang kaler kunin plak.. heheh.. View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
bibi yasmin mohd kassim
Latest entry:Aiman in 2009
Dah lama tak update fotopages ni... Since dok actively in facebook...Dah bersawang fotopages aiman ni... Photo taken one day before CNY.. kat Jusco.. Aiman beria naik pentas kononnya dia nak nyanyi atas pentas... tapi sebtulnya dok berlari sakan...Siap suruh mama snap pic lg... View this Fotopage entry
Intan Maziah Mohamed Salihin
Latest entry:AidilFitri 2009 - Family Potrait
Salam Aidil Fitri dan Maaf Zahir Batin...:) View this Fotopage entry
Pic from www.zahra-fashion.com
shima fareed
Latest entry:Day 3-Island Hopping
View this Fotopage entry
Irfan Haziq
Latest entry:Satu hari di bulan November 2008
gamabr yg dah outdated..lama sgt simpan..bz mood malas sentiasa melanda..hari ni mama taruk gambar bln 11 hari tu..time sabtu ,abah kena keje so kita org xtau nak buat pe..lepak2 kat bawah..pi kedai..posing2.Tu je. View this Fotopage entry
ni lak trains terbaru Haziq..
ashfa mohd ali
Latest entry:Zoo Negara!
View this Fotopage entry
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
Fynnaz Adam
Latest entry:Nabeel's 1st Birthday Bash Preview
Date : 29th November 2008 Time : 4pm till 7pm Venue : USJ 1 Avenue Condo Pics all from http://www.eyesofgrace.net(Eyes Of Grace). TQ Kak Zubye! Birthday Boy 8-) Cake Cutting My small family :-) Thank you all for coming!!! View this Fotopage entry
norashikin kamal
Latest entry:GC Giveaway!!!
Dah lama saya tak update fotopages ni.. Lama sgt2 smpi Arlia nak masuk setahun dah... Sama lah mcm Girl Charms saya pun lama tak update dah!!! So sapa2 yg berminat nak pakai baju saya jahit leh visit http://girl-charms.blogspot.com(Girl-Charms) and join k!!! Apa giveaway dia??? A pair of trousers and blouse..patch work..menarik kan???heheh CEPAT!! CEPAT!! View this Fotopage entry
Maslina Mohd Imran
Latest entry:I'm 3 now...!!!
Happy Birthday my dearie Maya Alysha... You're 3 now... Cepatnyer masa berlalu... Alysha pon dah genap 3 tahun... This year mummy just buy cake & present for the dearie. Tak sempat nak plan to celebrate will all my fp collegues. Mummy toooo busy with my work and prepare to move to new house. Insya Allah another 2 weeks, mummy akan masuk ke rumah baru... All of us soooo excited. Tak sabar sebenarnyer nak move in. First is because my new house dekat sangat ngan my office. It just take 10 minutes. Less than 5... View this Fotopage entry
HASRI and ELLY
Latest entry:::BACKDATED ENTRY - Irfan's 4th Birthday (23.01.2009)
mcm biasa, x ada celebration besar-besaran for the kids' birthdays ;-) so this time, sama jgk...cumanya, since irfan dah masuk tadika this year, mama pun prepare la sket2 utk irfan celebrate birthday ngan kwn2 dia :-) x de apa pun, mama cuma buat choc cake & prepare birthday packs...hias la choc cake tu sket2 apa yg patutkan :P mama amik cuti last friday, so dlm kul 9 am camtu htr la cake & birthday packs semua kat skul irfan ;-) mama dah bgtau ticer yus (cikgu irfan), mama prepare birthday pac... View this Fotopage entry
sesi mkn2 @ RASA, alamanda & posing2...
Mama Tisya
Latest entry::: My life & My loves ::
salam pd kwn2 fp mama tisya just nk inform mama tisya skarng bz sgt ngan kj so tkleh nk update fp yg tersgtttt ler slow dh ler nk kena edit2,nk upload kt photobucket lg mmg tk sempt....tp if ada kelapangan akn update ler tp tk sekerap dlu2...byk update kt blog la lpsni blog lebih cpt nk update....so kalo rindu2 kt mama tisya (ada ke yg rindu...heheheh) so sudi2 la kiranye menjenguk umh baru kami http://mamatisya.blogspot.com kalo ada kelapangan nanti mama tisya akn jenguk fp kwn2 ye... KEEP... View this Fotopage entry
ifah moidin
Latest entry:cuti2 melayzieeeee
View this Fotopage entry
Ayien Mr Zack
Hai kawan-kawan.... ( baca ikut intonasi raja lawak 1) Lama dh tk update... just nk share.... Ayien dh move blog baru...senang skit nk upload + cepat n mudah lepas ni just view my blog jek ekkkkk jumpa di sana....sana.....sana... http://ayienjin78.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Anas and Amani
Latest entry:Updates??
story? check this -> http://anasamani.blogspot.com/ out! View this Fotopage entry
salma & amani
AjaK DiaNa
Latest entry:My Blog
Just to inform u alls.. mama dah beralih arah ke donia blogging pulak... boleh gi sini http://dianaajaq.blogspot.com View this Fotopage entry
Naufal Firdaus Shahrul Nizam
Latest entry:Selamat Hari Raya
more pics at http://www.flickr.com/photos/naufalfirdaus/ View this Fotopage entry
Naufal & Uncle Aznil
fadilla ibrahim
Latest entry:My Rabbit wannabe!!!!
View this Fotopage entry
nury yusop
Latest entry:macam2 balqis...
Macam2 la perangai si balqis ni....ni gambr mommy snap masa dia sbuk duk bongkar sana bangkar sini dlm bilik.Conclusionnyer balqis makin lasak & mengada2...entahla if adik dia dah kluar nanti camne pulakla perangai dia.Yang mommy risau takut dia takleh nak terima keadaan jer.Now mommy dah 33weeks next week check-up dah 34weeks lg sbulan lebey jer....berdebar2 jugak hati ni hehehe :-> so far mommy alhamdulilah sihat cuma selalu rasa sakit kat ari-ari....baby pulak still swimming dlm tummy mommy.Have to w... View this Fotopage entry
Ameer Isyraf
Latest entry:Hybernating
Venue:Living Hall, PUJ Photog: Ummi p/s: Sorry for the lack of update. Bukak FB jer skang ni. More pics from my first photoshoot session with my new baby boy in my FB ;-) View this Fotopage entry
Daniel and Dania
Latest entry:Daniel's Big 3
Pictures by http://izaown.fotopages.com/?entry=1671940&back=http://izaown.fotopages.com/?page=0#CommentsTop(MyShots )Photography. Thanks to our guests that made it to Daniel's Big 3. Here's the picture http://daniel3bday.myshots.com.my/( gallery) uploaded by Mdm Photographer. View this Fotopage entry
aNNa CM
Latest entry:~master environment 2008~
kawan-kawan weh, actually i dah attach all the photos @ our group. i didnt know that u guys tak dapat the attachment until la kak puteri told me. so if u guys nak tengok, here's the photo for that day and i didnt make superb editing as aku tatau la weh. so sharif @ saiful, kalo korang berdua rajin, edit la erk View this Fotopage entry
Afreena Farisya Afeea Firzana
Latest entry:little update...
walaupun sekadar gambo tp berjaya jugak membersihkan sawang2 spiderman kt sini :ty_ty: View this Fotopage entry
sape jaga sape ni...kak afreena wake up la
intan zarizi
Latest entry:SALAM AIDILFITRI 2008
SALAM KAWAN2...EIN & FAMILY MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA...MAAF ZAHIR DAN BATIN. TAHUN NI WE ALL RAYA KAT KL, ON MY FAMILY SIDE. AND THIS IS THE FIRST TIME ZAHRA BERAYA DI KL. SO, MEMANG SERONOK LA ALL THE UNCLES AND AUNTIE DIA KAT SINI DAPAT RAYA NAGN AWEK KECIK NIH. THIS YEAR ALSO MARKS OUR FIRST YEAR BERAYA AT OUR OWN HOUSE. RUMAH YANG BARU DUDUK KAT SHAH ALAM.SO, MEMANG EXCITED JUGAK.TAKDE BENDE BARU FOR RAYA PUN, SEBAB BARANG UMAH MEMANG DAH 100% BARANG BARU.SO, TAKYAH LA BELI APA2. YANG BESTNYE,,... View this Fotopage entry
Ann Azies
Latest entry:Danisha, terkejut beyuk..
hari tuh.. Danisha kena chikenpox.. tapi banyak nyer kat muka la pulak.. dah tak come dah.. hahah cam la come sangat muka dia tuh... :P yg nak kelakar nyer kann... hehehhe cop.. senyum dulu.. :D :D :D dia agak nyer tak perasan la muka dia ada bintik-bintik cam tu.. memang buruk pun.. hahaha cam jerawat batu je.. lol pas tu.. dia main la lompat-lompat atas katil.. terjun kebawah.. katil tak tinggi.. nih ikut abang dia la nih.. si Danish tuh.. peh tu ada cermin panjang.. ala yg lekat kat almari teru... View this Fotopage entry
hadi eja
Latest entry:Adam is counting the days to turns TWO
We're counting the days , ADAM will turns TWO upcoming AUGUST...He is very excited now to sing a bday song, keep asking me when diday..(means bday) .. i smile to ADAM...soon syg.. ok ... he went to ABAH and said cooon laa abah..... I did ask my hubby should we plan a birthday party for ADAM, Mr Hubby said...we see first yee mummy.. At first, i did not want to do a bday party for ADAM,as i promised to my hubby a year ago..we did do the bash for ADAM..but he so small to know the mean aight..but My hubby ... View this Fotopage entry
Adelin Abdul Latib
Latest entry:22 August 2009 - Shahrin Dzulqarnain's 3rd Birthday...
Happy Birthday Adik!! Semoga menjadi anak yang soleh dan dirahmati Allah dunia dan akhirat. Aminnn... View this Fotopage entry
Nor Salwa Damanhuri
Latest entry:Syawal 2008
1st Raya @ Bangi...umah my parents...theme color for this year is peach... View this Fotopage entry
Preity Fiedah
Latest entry:Sarawak Regatta 2008 (1-3 August 2008)
waaahhhh cargass gitu mengupdate...Darwisy tengah tido so senanglah nak relax kejap... petang tadi turun ke waterfront nak tgk sarawak regatta ni...hihi last year turun Mama tengah sarat preggy...this year dah berempatlah pulak....kalo nak tau ni event setiap tahun yang kitorang tak akan miss hehe....regatta ni actually lumba perahu yang dibuat kat sungai sarawak tu...nak tahu lebih lanjut sila klik http://www.sarawakregatta.com(Sarawak Regatta) (duta tak bertauliah) Ni antara gambar yang sempat diamb... View this Fotopage entry
yeaahhh merah menang!!!
Siti Rozalna Roslan
Latest entry:Makan2 buah kat rumah bos
View this Fotopage entry
Nur Lyana
Latest entry:terpaling lamaa...
Salam all... lame tol x berupdate fp ni kan...been very bz la lately....x smpt2 nk update fp..u kno la ..dgn class sgala bagai (alasan! LOL )... hmmm...da lame jugak x bcerita psl anak terona i kan...now da beso pnjg...makin notty n makin comels.... ok la..nti bile2 ade mase me akn upload latest picca of Iman Darwish k..stay tune!hahahahahaha... p/s: lagik satu..since da start berFacebooking nih...lagik la menyebabkan mase utk FP smakin berkurangann...hihihi.. :-D View this Fotopage entry
bb gurl plak!aminnn..:D
nazlin shamin
Latest entry:D&Y Aqad Nikah @Dewan Perdana Felda
View this Fotopage entry
WLZ and Co
Latest entry:Nickelodeon's Party!
We went to Nick's Party at Cyber last Saturday (without Umar.. :-S tak berani nak bring him along, takut demam pulak).. it was fun but sadly, we missed Dora's appearance, face painting & some other games since we only came around 4pm.. Lana played some games & won some prizes (stickers jer :-D ), danced along with Sponge Bob & Starfish & even took a group photo with them!.. however, cuaca on that day cam mendung & dah nak ujan sgt, so they had to end the party around 5.30 instead of 6pm..Lana was not happ... View this Fotopage entry
Mastika Dewi
Latest entry:reunion - backdated
View this Fotopage entry
zzz zzz
Latest entry:Citrawarna 2008
View this Fotopage entry
nazarita abdullah sani
Latest entry:I am soooo sorry....
Hi people.. I sekarang dah tak pakai lagi nama RITA tu... Setakat ITA aje skrang... Simple and rasa nama ITA lagi ong kot... Hehehe.. To all.. TQ for you guys punya support.. Like most people say la kan? Life must go on... Ita skrang tersangat la busy.. (Buat-buat busy aje sebenarnya...) Memang ada banyak gambar yang tak di hepdet kan... Tapi sebenarnya gambar tu suma ada kat my FACEBOOK... Semenjak kat FACEBOOK tuh... Macam berpaling tadah la plak kat FOTOPAGES ni... Lupa daratan la k... View this Fotopage entry
mariam jamaludin
Latest entry:Readathon parade
View this Fotopage entry
me n my hero ;)
mommy hafiy
Latest entry:To TOK with LOVE
Senjata nuklear bom atom adalah senjata yang mendapat tenaga dari reaksi nuklear dan mempunyai kuasa pemusnah yang besar - sebiji bom nuklear mampu memusnahkan sebuah bandar. Dalam bidang kimia dan fizik, atom (Bahasa Yunani άτομος atau átomos bermaksud "tak terbahagi") adalah zarah terkecil yang boleh didapati dalam unsur kimia tanpa mengubah sifat-sifat kimianya. Pengeboman atom Hiroshima dan Nagasaki merupakan serangan nuklear yang dikenakan terhadap Empayar Jepun oleh Amerika Syarikat di bawah... View this Fotopage entry
Faznim Adiera
Latest entry:MATSRAH Gathering
Hmm nanti yer gambar and cerita... malas! :P :P (tadi rasanya dah tulis story mory semua.. mana dia hilang ek?? erkk malaslah nak type balik) Ni dah kali kedua tulis cerita pasal event ni.. ishkk hilang lagi.. apasal ek? Hmm... takperlah, citer briefly about the event.. yup it was kind of family gathering - sepupu sepapat semua... at the same time celebrate besday yg April.. and sukaneka... kids and adults.. unfortunately... tak sempat nak games utk dewasa, hujan turun selebat-lebatnya.... i... View this Fotopage entry
yea.. menang!
nina aminuddin
Latest entry:maybank golf... 6-9th march 2008
nanti update lagi.... View this Fotopage entry
annor asyiek
Latest entry:Puffing Billy...
Huhhuu...dah bersawang fp ni..mommy baru nak upload entry baru...entry pun sebenarnye dah lapok...dah basi...hihihih... :-D takpelah kan...asalkan dapat jadi pengubat rindu family di mesia... ;-) kali ni trip kami ke Puffing Billy..steam train tertua kat sini...mmg rase macam zaman P.Ramlee dulu2... :-> seronok naik train terbukak ni..nampak keindahan ciptaan Tuhan tu terang2 depan mata...tak diselindungi dek dinding keretapi macam yg selalu kite naik kan...trip ni kami pergi 4 family dgn k.fadilah & co, ma... View this Fotopage entry
Tiara Honey
Latest entry:Lawatan ke Taman Laut Tunku Abdul Rahman, Sabah
Program seterusnya selepas balik dari xpdc mendaki Gunung Kinabalu, pada pagi hari Isnin (17 Mac 2008), kitorang pi melawat Taman-taman Laut Sabah pulak. Dalam keadaan kaki yang masih sakit dan bengkak, sanggup lagi gagahkan diri panjat bot Jabatan Laut Sabah. Hehe..... Program ni diadakan dengan kerjasama Jabatan Laut Sabah. Thanks to Roslinah n staf dr JLSbh. Dijadualkan sepatutnya akan melawat 3 buah pulau. Tapi disebabkan ada masalah teknikal pada bot, hanya sempat melawat sebuah sahaja, Pulau Manukan. ... View this Fotopage entry
Haa.... dah nampak jeti.
nini abdullah
Latest entry:Pangkor Laut Resort - Day 3 (210208)
View this Fotopage entry
Aira Azalea Hazril Izan
Latest entry:macam-macam aira(34m) n ariz(6m)
View this Fotopage entry
Bumpy Boys
Latest entry:Picnic Picnic
View this Fotopage entry
juliana asharuddin
Latest entry:Happy 4th Birthday Aina Karmila...sedapnya nama dier!
Walaupon birthday gurl domam..sungguh sungguh dia meniup cake! gegambarans lain as usual @ my flickr! My choice of best shots..ikhlas from my camera semut! LOL Presenting... ustazah alaf baru! hana..jgn mareeeeeeeeeeeeee! LOL LOL Model yg penuh dengan 'air' bukan ayor okeh!..Adam kata nih 'kakida kakak sombong'...haiyoo..mana tak anak cak nih sentapzzzzzzzzzz! Ca...nanti suruh mama hang buat party birthday 'rock' theme okeh..tgk lah Mira..anak hang rock rabak ni hah! ... View this Fotopage entry
Hanna Isfahani
Latest entry:babies
View this Fotopage entry
mommy melia
Latest entry:~hepi besday to Rafhana- 1 yr~
Sabtu mlm lepas mommy telah disuruh oleh my sis utk buatkan kek besday for bb rafhana... jadinyer mommy telah membuat kek cokelat untuk si comel anak sedaraku itew.. So setelah berhempas pulas, no idea, ini lah hasil kek cokelatnyer...walaupun tidak sehandal mama/mommy2 fp yg lain...telah kucuba jugak dgn idea yg tah apa2 jadinye..dan choc ganache yg agak keras sikit... :-S View this Fotopage entry
fariena gg
Latest entry:Nurdhiya Irdina
Dah lama benar tak upload gambo :-D ..nie pun setelah didesak byk kali..hehehe LOL LOL , maleh btul aku kan...huhuhu..so this pict tak la the latest sgt..baru la gak..dhiya dah makin besau..nak masuk 10 months dah..pejam celik pejam celik dah besau dah..so bila makin besau nie..makin ligat n tak reti dok diam :-D :-D ..macam2 benda dhiya nak cuba..so far alhamdullilah.. ;-), takde la extreme sgtt..wakaka.. :-D View this Fotopage entry
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
Jaz Lin
Latest entry:Cotton-candy collections
for more info please http://azzaliza.fotopages.com(click here) View this Fotopage entry
Sue Aden
Latest entry:(Madinah...here I come...)...مدينة منوّرة هنا يأتي أنا
sampai ler sudah masanyerr...nak berangkat dah adek aden ke Madinah...gambo² ni diambik masa kat KLIA...err...suasananyer agak bercambur baur yer...emosi macam²...so...sila lerr menelusuri gambo² nih...(ntah btui ntah tak ayat aden tuh...cam pelik jer bunyik dier...) akakakakakak... 8-) View this Fotopage entry
isk isk...emosi paling sadis...gi dulu yer..i'll be back...
Flyin Mom
Latest entry:Genting revisited!
View this Fotopage entry
Daniel Zain Photography Weddings
Latest entry:Australia Portrait Sessions November 2009
Hi everyone! I'll be in Australia from November 18th till December 2nd 2009. I'll be open during the following days for Portrait sessions for anyone interested in getting some good memories preserved before 2010 comes along. Sydney: November 24th - 29th (6 days) I'm looking forward to some good times there and I hope you'll be part of it! Drop me an email at: info@danielzain[dot]com for details. http://danielzainphotography.blogspot.com/2009/09/australia-sessions-november-2009.html ... View this Fotopage entry
Mohammed Syahmi Mohammed Sharil
Latest entry:Syahmi in Sabah....
Last week syahmi and family balik ke Sabah utk menghadiri majlis perkahwinan kakak sepupu syahmi, Kak Khairunnisa a.k.a kak Ichun. Syahmi spent abt one week kat sana. Actually, tak byk gambar2 yg dapat di upload psl tak byk amik gambar... Apa tak nya, ibu sibuk kejar syahmi and abah pulak sibuk dgn video cam dia..so..ini jer yg dapat di ambil. View this Fotopage entry
kalau kena marah..dia buat cam ni..
beautiful jacaranda
Latest entry:Out With The Lovebirds
..just to the fun-fair near our house. The couple had nothing, but fun. Elysha came with us, without her Mama and Papa. She is an angel actually, compared to Adam. Geez, I dont mind having 10 girls, but one boy is enough. ps : Orang semua ingat, dorang ni adik bradik. View this Fotopage entry
the bunga api
tety aka mamadanial
Latest entry:gambar-gambar dahulu kala @ March 2007
View this Fotopage entry
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
Ahmad Fairus Fine Art Photography
Latest entry:Dah Pindah!!
For More picture www.ahmadfairus.com/blog View this Fotopage entry
Rey Rey Raphael
Latest entry:For A Friend Who's Getting Married
All these photos are a few I took from my own wedding albums. Okay, so as for my bajus, I guess you know that RR & GM made them for me and you know where to find them kan, so I don't need to list them here. However, the others are : Flowers (bouquet) - Kak Zel of Flow3r Fr3nzie, she's got a shop at Phil3o in Jln Y4p Kw4n S3ng, we can go see her when you're not busy. Other flower arrangements - These guys http://www.gardenfairies.com.my(here). They used to be in B*ngsar, but I'm not sure where they ... View this Fotopage entry
Back in rainy KL
kakyong ns
Latest entry:Hiatus
Now and then, it’s a good idea to step back and take a break from our usual patterns. After putting so much thoughts, with much regrets I would like to inform all viewers that 'Kak Yong's Digital Kitchen' will be taking a break away from the oven until further notice. Will I be gone long? Will I come back in a shortwhile? Hard to tell but I definitely will be back, InsyaAllah. I'll make a point to update my FP when I'm all set to resume my cuppies baking. Due to that, I would like to apologize to those... View this Fotopage entry
Tarantula media
lama dah rasa tak update fp nie.. hmmm View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
Kuchai Vespa
Latest entry:Envy Eyes Product
http://myenvyeyes.fotopages.com/(Services) http://www.flickr.com/photos/iyadzree/(Gallery) View this Fotopage entry
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh
mrika hajeedar
Latest entry:Akasyah's Birthday
The event: Akasyah's (good friend, Manda Sanusi's son) 2nd birthday party The venue: Manda's new house in D'sara The date: 7th May 2006 The theme: Thomas & Friends The guests: Many many mums and dads and toddlers and the grandparents The favours: Thomas & Friends party packs with a very brilliant idea of a gift: Thomas VCD The post-mortem: good party, relaxed, no frills, everyone happy, my son a bit too 'involved' in the party as he decided to help blow the candles of the cake! Oh, and the party ... View this Fotopage entry
the 3Ms with the sons
nurul huda
Latest entry:-Edited-
View this Fotopage entry
sarapan pagi ini..dan aku pun dah naik ZZZzzzzzzzz...
Mudon Akhirulkalam
Latest entry:GOD Bless
8-) After a very long break from fp, now i would like to share something that is very memorable to me. I decided to do this after 1 month of the event. Here it goes...... On the 21st February 2006, Allah s.w.t has blessed me with "something new" in my life. I feel like crying, even stunning at a moment....eventhough I have gone through this before.......but I don't know, it was so different this time. Anyhow, Syukran to Allah s.w.t because you give me my Maryam Insyirah. View this Fotopage entry
In the "womb"
Hasnida Hirudin
Latest entry:Balik Kampung
Pada 04 - 05/03/2006 Fiqry balik ke Kuala Pilah (kg suami). dah sebulan jugaklah Fiqry tak balik sana. Mana taknye ayah Fiqry sibuk bekerja jeee. Masa Fikry kat sana bukan main seronok dia macam terlepas dari kandang jee. Asalkan lepas keluar jee mesti pergi kejar ayam, kambing dan lembu pun ade. Langsung dia tak takut. View this Fotopage entry
Aden Firdaus
Latest entry:Wedding Card New Album Part 2
Kepada semua kengkawan dan bakal² pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan...bolehlah melihat/memilih (yang berkenan dihati) sample kad kahwin dalam album part 2 ini. Seperti biasa, sebarang pertanyaan boleh diforwardkan kepada email adendesign@yahoo.com Selamat memilih!!! :-) View this Fotopage entry
Code 6702
Faridah Ismail
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016